Unieke Werkwijze van Von&Co

 

Uniek en leuke werkwijze

Wat maakt de werkwijze van Von&Co nu zo uniek en leuk, dat is de persoonlijke aanpak! Het ontwikkelen van een website is maatwerk. Ik begin altijd met een persoonlijk gesprek om uit te zoeken en aan te voelen wat de klant voor ogen heeft. tijdens het gehele ontwerp proces houd ik contact met de opdrachtgever, zo weten we zeker dat we op het juiste pad zitten zodat u als klant tevreden bent en blijft met het uiteindelijke resultaat.

persoonlijk-gesprek500px

Ontwerp

Na het gesprek weet ik wat uw wensen en eisen zijn. Het ontwerpen kan beginnen, aan de hand van de eerste (ruwe) ontwerpen zoeken we naar de juiste toon van uw bedrijf, samen met uw feedback gaan we verder totdat we het uiteindelijke ontwerp hebben.

websitebouwen500pxOntwikkel

De website wordt op basis van de ontwerpen en gesprekken ontwikkeld en gaan we aan de slag om de website bouwen of het grafische ontwerp drukklaar te maken.
Tijdens dit proces wordt er nog veel uitgetest en bijgestuurd. Op deze manier wordt het uw eigen website of grafisch ontwerp, volledig naar uw wens!

Wanneer alles is getest en we ervan overtuigd zijn dat de website werkt zoals u voor ogen had, zetten we de website live.Vanaf nu kunnen bezoekers op uw website terecht.

Wilt u een website of drukwerk? of gewoon meer informatie? Neem dan nu contact met mij op.