Over mij 2
Wie is 'Von'

Mijn naam is Maryvonne Kuindersma (afgekort Von) en heb jarenlang voor een financiële dienstverlener gewerkt, maar op een bepaald moment in mijn leven heb ik besloten het roer om te gooien. Ik heb geluisterd naar mijn hart en ben gegaan voor mijn passie; creatieve ideeën tot leven te laten komen en mensen of bedrijven te helpen bij het communiceren van hun unieke boodschap.

Opleiding

In 2012 heb ik mijn opleiding NIMA Communicatie afgerond en ben een jaar later gestart met de opleiding DTP-operator bij het Grafisch Opleiding Centrum in Groningen (House of Media) en aansluitend het diploma Webdesign & Webdevelopment gehaald.

Samenwerken

Ik ga verder dan alleen het ontwerp. Door goed naar de klant te luisteren en mee te denken krijg je een unieke en fijne samenwerking en hierdoor ook een product wat geheel bij de persoon of bedrijf past en “eigen” wordt.

Ik streef altijd naar het beste resultaat en ben pas blij als jij blij bent. Zo komen de mooiste samenwerkingen en resultaten tot stand. De resultaten laat ik je graag zien in mijn portfolio

Lijkt het je leuk om samen te werken? Stuur mij een bericht, dan maken w mooie plannen

 Lijkt het je leuk om samen te werken? Stuur mij een bericht en dan maken we mooie plannen

 Stuur mij een bericht