OVER MIJ

 

Wie is Von

Mijn naam is Maryvonne Kuindersma (afgekort Von) en heb jarenlang voor een financiële dienstverlener gewerkt, maar op 45-jarige leeftijd heb ik besloten het roer om te gooien. Ik heb geluisterd naar mijn hart en ben gegaan voor mijn passie; creatieve ideeën tot leven te laten komen en mensen of bedrijven te helpen bij het communiceren van hun unieke boodschap.

Ik ben in staat om u van dienst te zijn voor zowel uw digitale als print communicatie. Hierbij valt te denken aan website, flyers, brochures, visitekaartjes maar ook uw gehele huisstijl. Dit alles naar eigen kleur en smaak!

Samenwerken

Ik ga verder dan alleen het ontwerp. Door goed naar de klant te luisteren en mee te denken krijg je een unieke en fijne samenwerking en hierdoor ook een product wat geheel bij de persoon of bedrijf past en “eigen” wordt. Kijk bij mijn projecten voor voorbeelden

Opleiding

In 2012 heb ik mijn opleiding NIMA Communicatie afgerond en ben een jaar later gestart met de opleiding DTP-operator bij het Grafisch Opleiding Centrum in Groningen (House of Media) en aansluitend het diploma Webdesign & Webdevelopment gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *